Sikkerhed på Forum 2020

Vi ønsker, at Korsvej Forum 2020 skal være en uge med fællesskab i Kristus og fordybelse i et meget relevant tema. Samtidig vil vi gerne skabe økonomiske sikre rammer, som giver os mulighed for at afholde et rentabelt Forum, og vi vil gerne skabe trygge rammer for alle deltageres sundhed.
Korsvejs styregruppe og Ådalens Retræte har derfor i fællesskab besluttet, at Forum 2020 kun kan afholdes, hvis 1) regeringen tillader forsamlinger på op til 50 personer i uge 30, 2) at min. 50 personer tilmelder sig Forum 2020 og 3) at max. 70 personer kan deltage på årets Forum.
Derudover vil vi bede alle deltagere om at medbringe deres egen kop og tallerken – og hvis det er muligt, en klapstol at sidder på.
Vi vil arbejde på, at så meget at Forum 2020 foregår udenfor i Ådalens skønne natur. Tag derfor også gerne et flåtjern med 😊
De samlinger, der ikke kan foregå udenfor, vil vi selvfølgelig afholde indenfor i Ådalens Retrætes smukke lokaler, men med den sikkerhedsmargen, som regeringen har opstillet som krav.