Randers Ådalen
ligger i et naturskønt område mellem Fussingø skov og Nørreådalen ved Randers. Her danner en smuk natur de fysiske rammer omkring en drøm af et retrætested: Ådalens Retræte. Retrætelederne Heidi og Johannes Pedersen har være med til at skabe et sted, der formidler nærvær og stilhed, et sted hvor mennesker kan komme for at tage tid til at lytte til sig selv og Gud.

Korsvej Forum 2020 på Ådalens Retræte
Som deltager på Korsvej Forum 2020 vil man opleve et sted, der både rummer en fantastisk udsigt, mulighed for timelange skovtursvandringer i både grand- og løvskov, båltimer og skønne måltider i fællesskab med andre korsvejere. Så tag gerne vandrestøvlerne, solbrillerne, kikkert og musikinstrumenterne med.

Der vil både være plads til refleksion i stilhed, under og efter bibeltimerne, tilbedelse rundt alteret og respons på årets tema i fælles handling, kunstnerisk udfoldelse og i dialog med andre korsvejere.

På årets Korsvej Forum vil der være mulighed for at begynde med et døgns stilleretræte med fokus på årets Forum tema og derefter forsætte ind i Korsvej Forum med plads til både leg, latter og fordybelse.
Responsen på årets bibeltimer lægger både op til at tage fantasien og værktøjskassen med eller lysten til at diskutere med andre.

Det er muligt at overnatte i telt, i campingvogn, på dobbeltværelse (7 stk.) og enkeltværelse (11 stk.). I tilmeldingsmodulet vælger man, på hvilken måde man ønsker at overnatte. Det begrænsede antal værelser betyder dog, at man skal være hurtig ude for at sikre sig en sengeplads.

Ådalens Retræte har en fantastisk køkkenchef med mange dejlige retter i støbeskeen. Hun kender de bedste råvarer i området, og hun lukker gerne folk ind i sit køkken, så alle får mulighed for at hjælpe til ved de forskellige måltider. Hun har også store mængder af service til rådighed, så man behøver ikke at tage egne tallerkner, bestik og kopper med til årets Korsvej Forum.

Transportinformation