Fordybelsesformiddage
På årets Forum har vi valgt at mødes onsdag og torsdag formiddag til en særlig fordybelse i det tema, som blev valgt under danskersamlingen på Korsvei Festival 2019. Vi begynder formiddagen med at både børn og voksne samles til bøn i bevægelse ledt af Lene Myhre, som har arbejdet med at bede med både ånd, sjæl og krop. Når vi har afrundet bøn i bevægelse, vil der være et særskilt program for børn og et for voksne. Programmet for børn er beskrevet under overskriften ’Børneprogram’, mens fordybelsesformiddagens oplægsholdere og fokus er beskrevet nedenfor:

Vi hedder Elon og Miriam og skal undervise på Korsvej Forum denne sommer. Elon arbejder som sognepræst i Vor Frelser kirke i Vejle, og Miriam er psykolog på Vejlefjord Rehabiliteringscenter. Vi har tre børn: Mattias på 7, Ellinor på 4 og Josias på 1.

Vi vil undervise om Årets tema “Altid, Allerede – God nok” med udgangspunkt i overskrifterne “et liv i tillid”, “et liv i tilbedelse” og “et liv i tryghed” samt vores personlige historie. Elon kæmpede i et par med følgevirkninger fra hjernerystelse, som påvirkede hele familien. Hvordan finder man hvile i, at man er sårbar og utilstrækkelig i at forvalte sit job, sin familie og ikke mindst sine ambitioner? En kritisk episode på et græsk hospital med vores yngste søn blev for vores vedkommende et vendepunkt i vores liv. Ud fra disse overskrifter vil vi forsøge at belyse årets tema.