Praktiske informationer

Hvornår?

Mandag d. 11.- fredag d. 15. juli 2016. Der er ankomst og indkvartering fra kl. 10-12 og fælles lejropbygning kl. 12-16.

Bemærk: Tilmeldingsfristen er d. 20. juni (eller tidligere hvis deltagerloftet på 175 pers. nås)
Hvor?

Hellig Kors Kloster, Lemvej 19, 6940 Lem.

terrænkort Hellig kors kloster

Priser
Voksen Børn 0-2 år 3-12 år 13-17 år Familie
Værelse 1.600 Gratis 300 1.100 3.000
Telt 1.200 Gratis 300 700 3.000
Campingvogn 1.200 Gratis 300 300 3.000
Dagspris 200 Gratis 75 175
Døgnpris 300 Gratis 75 175
For sen tilmelding 400

 

Reduceret pris

Står økonomien i vejen for at deltage i Korsvejforum 2016? Der er i forumbudgettet afsat en pulje til prisafslag for dem, der ikke har mulighed for at betale den fulde pris. Skriv til info@korsvej.dk, hvis det er aktuelt for dig.

Hvad dækker deltagerafgiften over?

Deltagerafgiften går primært til at dække udgifterne ved afholdelse af forum. Derudover er der budgetteret med et overskud, der skal dække de udgifter, der forbundet med at drive en forening i de to år mellem hvert forum. Korsvej i Danmark har ikke nogen givertjeneste og samler ikke ind til sig selv, men finansieres på denne måde.

Inkluderet i deltagerafgiften er deltagelse i Korsvejforum og indkvartering i telt eller campingvogn (værelser koster 400,- og er forbeholdt deltagere med særlige behov for indendørs indkvartering). Desuden indgår 4 x frokost og 3 x aftensmad, der tilstræbes at bestå af økologiske, lokale råvarer. Til morgenmad vil der være mælk og yoghurt til fri afbenyttelse, men man må selv stå for at medbringe andre madvarer (fx gryn, brød, ost, etc.)

Tilmelding
Foregår via en formular her på siden. Følg linket i menuen øverst (Korsvejforum 2016 –> Tilmelding).
Læs dog gerne de praktiske informationer INDEN du påbegynder tilmeldingen.
Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelsesmail fra den økonomiansvarlige med beløb osv.
I år har vi måttet sætte et deltagerloft på 175 pers. Det skyldes de fysiske rammer på Hellig Kors Kloster (kloakering, plads, etc.).
Bemærk: Tilmeldingsfristen er d. 20. juni (eller tidligere hvis deltagerantal når 175 pers.)
Betaling

Efter din tilmelding modtager du en bekræftelsesmail fra den økonomiansvarlige, hvor der bl.a. står hvilket beløb, du må betale for at deltage. Beløbet overføres via netbank til Korsvejs konto i Oikos Bank (der står Folkesparekassen på din Netbank).

NB: Ved overførsel bedes du skrive det telefonnummer, du har opgivet i tilmeldingen, da dette bliver dit tilmeldingsnummer.

Korsvejs kontooplysninger:

Reg.nr.: 9860

Kontonr.: 8929702809

 

 

Afmelding og refusion

Tilmeldingsfrist er 20. juni 2016

Hvis afmelding sker inden for fristen refunderes 100 % af beløbet.

Hvis afmelding sker efter fristen refunderes 50% af beløbet.

Indkvartering
I år skal vi for første gang afholde Korsvejforum på Hellig Kors Kloster. Her er der gode arealer til at skabe udendørs bopladser med telte (og campingvogne). Hver enkelt boplads bygger eget fællestelt og ildsted, hvor frokost og aftensmad forberedes og spises. Dermed kommer disse bopladser til at være rammer og omdrejningspunktet for det praktiske fællesskab på forum.
Bad og toiletter findes i klosterbygningerne.
På klosteret er der en række værelser (både enkelt og dobbelt, samt nogle løse madrasser) til rådighed.

Værelserne er primært forbeholdt følgende grupper:

  • Folk med handicap og andre fysiske begrænsninger, der derfor har et særligt behov for indendørs indkvartering.
  • Familier med spædbørn.
  • Folk over 60 år.

Læs mere om priser under bjælken ‘Priser’.

Maden på forum

Maden er mere end føden. Maden er et håndgribeligt tegn på Guds omsorg, hvor vi får energi til livet. Maden præsenterer en mangfoldighed af smag, dufte og farver, som vi kan nyde med glæde.

På Korsvejforum spiser vi os mætte i lækker mad som er tilberedt af gode råvarer. Vi laver maden i fællesskab og spiser i fællesskab. Råvarerne er fortrinsvis økologiske, danske og så vidt muligt lokale, så vi på den måde prøver at værne om miljøet og skaberværket. Måltiderne er enkle og sunde tillige med at det sanselige er i fokus.

Praktisk:

I modsætning til tidligere år, hvor maden blev lavet i storkøkken og vi spiste sammen i spisesalen, vil maden i år blive tilberedt og spist ude på de forskellige bopladser. Bopladserne vil modtage råvarer til måltidet og må selv koordinere tilberedning osv. ud fra en udleveret opskrift.

Inkluderet:

Forumafgiften inkluderer 4 x frokost (tirs-fre) og 3 x aftensmad (tirs-tors).

Derudover vil der være mælk og yoghurt til fri afbenyttelse til morgenmad. Alt hvad man derudover måtte ønske sig til morgenmad, må man selv medbringe (gryn, brød, pålæg, osv).

Særlig diæt:

I tilmeldingsformularen kan du angive, om du ønsker vegetarkost eller om du har særlige fødevareallergier eller -intolerans, som der skal tages hensyn til.

Dugnad
Korsvejforum er en stor dugnadsfest (læs mere om dugnad) og mange grupper er allerede i arbejde. Planlægning og forberedelser er i gang og der bliver slået ‘stillingsannoncer’ op efter behov. Dem finder du under dugnadsopgaver. Ved tilmelding bliver du bedt om at anføre, hvad du vil bidrage med, så orientér dig gerne inden du når dertil.  
 
Er du ikke engageret i en arbejdsgruppe op til eller på forum, må du regne med at blive tildelt dugnadsopgaver. Alle må påregne ca. to timers dugnadsindsats pr. dag på selve forum.
Særlige behov

Vi ønsker at Korsvejforum så vidt muligt skal tilgængeligt for alle. Har du behov, der kræver særlig tilrettelægning, så tag venligst kontakt til forum@korsvej.dk

Børn og teenagere

Læs mere om børn og teenagere på forum her

Under “Priser” kan du se mere om de forskellige priskategorier for forskellige aldersgrupper.

Vi vil opfordre til at teenagere samler sig i telte på samme boplads. På den måde lærer de hurtigere hinanden at kende.

Værelserne i klosterkomplekset er forbeholdt deltagere med særlige behov for indendørs indkvartering, fx familier med spædbørn. Læs mere om det under “Indkvartering”.