Børn og teenagere

Børn og teenagere er ikke blot velkomne til at deltage i fællesskabet. De er med til at udgøre fællesskabet!

I år vil der være særlige programpunkter, der er tilrettelagt for teenagere. Det er ikke et parallelt lejrspor, men der vil være nogle lommer, der er særligt på teenagernes egne præmisser. Det kan være egne workshops, strandtur, etc. Bl.a. vil det være muligt for teenagerne at ligge samlet på samme boplads sammen med nogle teenledere, hvor man laver mad og spiser sammen. Man kan dog godt deltage i dette fællesskab, selvom man sover på værelse.

Af særligt program for børnene er der ved at blive planlagt formiddagssamlinger. Om formiddagen samles alle deltagere til en stor fællessamling. Herefter går børnene ud til deres eget program, mens de voksne får undervisning. Frans af Asissi kommer til at spille en rolle i børnenes formiddagssamling!

Vi har ønsket at have fokus på et fællesskabende program. Det betyder bl.a. at der er færre programpunkter som er ‘uegnede’ for børn, velkomstmødet er rykket frem, så det ikke ligger midt i sengetid for de små, madlavningen foregår på bopladserne, så det er lettere for forældre at koordinere deltagelse i det praktiske arbejde, samt at børnene lettere kan indgå i madlavningen, end hvis det foregår i storkøkken.

Ønsker nogen at bidrage med andre fællesskabende aktiviteter, fx dans, kor, leg eller sport, så tag gerne kontakt til Kathrine, der vil hjælpe med at koordinere dette (kathrine.rasmussen [ a ] gmail.com)