Program for Forum

Mandag
fra kl. 12 til kl. 14 er der ankomst og registrering. Vi håber langt de fleste har mulighed for at komme ved middagstid for at være med til at bygge Forumet op i fællesskab i løbet af eftermiddagen. Du vil få en dugnadsopgave sammen med din fællesskabsgruppe, som du vil være en del af hele ugen. To fællesskabsgrupper tilbereder frokosten til næste dag samt aftensmaden, så vi kan spise ved 18 tiden.

Kl. 19.30 mødes vi i hallen og får en oplevelse af at det er OS der skal være sammen og bygge fællesskab de næste fem dage. Der vil også være tid til at være sammen i fællesskabsgruppen. Aftenen slutter med café, og der er Taizé aftenbøn kl. 22.

Tirsdag
er der morgenbøn fra kl. 7.30 – kl.8.00 og der serveres morgenmad mellem kl. 8 og 9. Kl. 10 vil Ellen Merete W. Finnseth tage os med ind i temaet: ’Vis mig dit ansigt’, når det er Guds ansigt vi ønsker at se. Under bibeltimen vil der være tilbud til børn fra 0-3 år og fra 4 – 12 år.

Der er frokost kl. 12 som vi spiser i fællesskabsgrupperne med mulighed for at dele de tanker formiddagens undervisning gav. Om eftermiddagen kl. 14 kan du vælge mellem følgende værksteder og seminarer:

*  Bibliodrama   *  Hvile i Guds nærvær  *  Taize kor  *  Maleværksted  *  Vedvarende energi  * Korsvej – hvor kommer bevægelsen fra og af? * Om Pilgrimsvandring  *

Fra kl. 15.30 forbereder to fællesskabsgrupper frokosten til næste dag samt aftensmaden så vi kan spise ved 18 tiden.

Kl. 19 er der ’alle rundt bålet’ for hele familien med historiefortælling og sang. Kl. 20 er der ’Åben mikrofon’ sammen med café. Alle som har noget på hjertet som de gerne vil at vi andre skal høre, se eller synge med på, får muligheden her. Aftenen slutter med Taize aftenbøn kl. 22.

Onsdag
skal vi være pilgrimme for en dag. Vi starter dagen lidt tidligere, så der er morgenmad og madpakker fra kl. 7.30 til 9.00. Derefter en bibelmeditation, før man begiver sig ud på én af de tre ruter på hhv. 5 km. – 12 km. – 21 km.  Der bliver orienteret detaljeret om dagen tirsdag aften. De som kommer først tilbage fra turen har mulighed for dugnadsopgaver i køkkenet.. Om aftenen vil vi fejre et liturgisk pilgrimsmåltid med tre retter mad og nadver som afslutning på dagen. Efterfølgende vil der være café og Taizé aftenbøn kl. 22.

Torsdag
vil der igen være en morgenbøn kl. 7.30 – kl. 8.00 med efterfølgende morgenmad fra kl. 8 – 9. Kl. 10.00 vil Ele Bonde tage os med ind i temaet: ’Vis mig dit ansigt’, når det er os selv og vore medmennesker vi ønsker at se. Her vil der også være tilbud til børn fra 0 – 3 og 4 -12 år.

Frokost kl. 12 sammen med fællesskabsgruppen, og om eftermiddagen kl. 14 er der igen mulighed for at vælge mellem følgende værksteder og seminarer:

*  Bibliodrama  * Hvile i Guds nærvær  *  Taize kor  *  Maleværksted  *  Vedvarende energi  * Oplæg ved Carlos Hernandez, Honduras som vil blive oversat til dansk.

Fra kl. 15.30 forberedes næste dags frokost og aftensmaden igen af to fælleskabsgrupper, så vi kan spise ved 18 tiden.
Kl. 19 er der ’alle rundt bålet’ for hele familien med historiefortælling og sang.
Kl. 20.30 er der koncert med ’ Jydsk på næsen’, som spiller dansk folkemusik til vi ikke orker at danse mere.
Der vil under koncerten også være café og stadigvæk Taizéaftenbøn lidt senere.

Fredag
starter vi med morgenbøn kl. 7.30 – kl. 8.00 og morgenmad fra kl. 8 – 9.
Dernæst pakker vi i fællesskab Forum sammen inden Gudstjenestefejringen kl. 11. Derefter er der frokost kl. 13 og dugnadsopgaver til de som har mulighed for at blive til midt på eftermiddagen.