Invitation til releasekoncert: ‘Der leger en tone’…

Ti nye børnesange og en bonussang bliver sat fri til at bruge til kor, hjemme og vil være tilgængelig på streamingtjenester. 

Tidspunkt: Lørdag d. 12. november kl. 15.00 i Løsning kirke mellem Horsens og Vejle.
Adresse: Løsning kirkesal, Vestergade 42, 8723 Løsning.
Koncerten er gratis.
Efterfølgende sælges vafler for at dække nogle af udgifterne til indspilningerne.

Baggrund
Sangene er udvalgt og oversat af Andreas Heidborn, som har været præst i Apostelkirken på Vesterbro. Andreas savnede sange til brug i kirkens børnearbejde og aftalte med Tore Thomassen, norsk trubadur, at han kunne oversætte elleve af hans sange til dansk. 

En gruppe musikere, som også kom i Apostelkirken, lærte børnesangene og syntes, at sangene formidlede kristen tro og liv på en umiddelbar, overraskende og livsnær måde. Melodierne er både gode at lytte til, og sjove at lave musik ud af, så da Andreas spurgte, om de ville indspille sangene, var svaret JA.

Præsentation af musikerne
Astrid Brokhøj Rasmussen – vokal
Peter Brokhøj Rasmussen – trommer og div.
Janus Rønn Lind Kobbersmed – Tangenter
Marie Rønn Lind Kobbersmed – Violin og div.
Jesper Smalbro – Kontrabas

Musikerne har forskellige musikalske uddannelser (konservatoriet, universitetet, sonic college og seminariet). I løbet af de sidste år har de arbejdet på musikken, og lavet deres egen versioner af Tores fantastiske sange. Peter B. Rasmussen, som bl.a. spiller trommer på udgivelsen, har også været producer og stået for al indspilning og efterproduktion.

Lidt om Tore
Sangene er skrevet af Tore Thomassen, som flere kender gennem Korsvejsbevægelsen og festivalerne i Seljord i Norge. Tore rejser Norge rundt for at synge og spille både for børn, voksne og midt imellem. Her er en præsentation af Tores stil og genre.

Visionen
Stream sangene, lyt og syng med!
Køb noderne her på Korsvejs hjemmeside efter koncerten og lad tonerne lege videre…

Sammen med Andreas og musikerne håber korsvejsbevægelsen i Danmark, at mange børn, familier og korledere vil få glæde af at bruge sangene derhjemme, i kor, i børneklubber mm. 

En hilsen fra Tore: Lykke til med release, håper det blir gøy!