Ta´ imod det hellige i det almindelige!

Vi søger Gud og håber at se et glimt. Men hvad nu hvis Gud allerede er helt tæt på os?
I mødet med vores nabo, midt under aftensmaden – ja, rundt om og i os hele tiden?
Vi vil denne aften i Aahavens skønhed sætte fokus på at opdage og tage imod Gud, der er hos os. Vi vil spise sammen og tale sammen samt dele af vores erfaringer. Vi vil synge, danse og bede sammen. Vi vil sammen øve os i at finde Gud i det, der sker rundt om os.

Rammerne:
Kl. 16.30 – 17.00: Drysse ind på bofællesskabets adresse:
Aahaven, Ejnar Nielsens Vej 15, 8883 Gjern
Kl. 17.00 – 19.00: ‘Spis, drik og vær glad’, siger Prædikeren. Vi laver mad sammen over bål og nyder smagen og fællesskabet. Bagefter fælles oprydning.
Kl. 19.00 – 20.00: Vi deler tanker med hinanden om emnet:
Ta´ imod det hellige i det almindelige.
De der var på Korsveis Festivalen i Norge kan måske dele , hvad de sidder tilbage med om emnet ”Ta´ imod”. Man er også velkommen til at komme med små oplæg på 5 minutter. Fx vil Peter Nymann Eriksen holder et oplæg om bofællesskabet Aahaven.

Kl. 20.00 – 23.00: Vi vil synge korsvejssange. Lene vil lede os i meditationsformen ‘Bøn i Bevægelse’. Vi vil lytte til Mette og Peter synge, og Susanne vil lede os i ”klezmerdans”……og hvad vi nu ellers bliver inspireret til.
Vi vil også få en kop kaffe/the og spise lidt godt sammen.
Har du lyst til at tage lidt frugt, kage eller andet godt med til kaffen/theen, det behøver ikke at være meget, så kryds gerne af på tilmeldingen.
Spiller du på et instrument, vil vi glæder os over, at du tager det med og spiller sammen med de andre i forbindelse med sangene.

Meld dig til på http://dansk.areopagos.dk/vaer-med/tilmelding-til-ta-imod-det-hellige-i-det-almindelige senest fredag d. 25. maj kl. 12.00, så vi ved, hvor mange vi skal købe mad til!
Vi glæder os til at være sammen om at ”Leve Enklere, Søge Jesus Kristus, Bygge fællesskab og Fremme retfærdighed”.
Velkommen til alle mand og damer – og børn!

Arrangører: Korsvej.dk og Areopagos